Maritiem

Veiligheid is #1 prioriteit op het water

Reageer real-time op gezondheids- en veiligheidsrisico’s, zelfs wanneer medewerkers op open zee zijn.

In Rotterdam hebben we zelf meegemaakt hoe gevaarlijk de maritieme sector kan zijn.

Of je organisatie nu offshore werkt of aan land, alle medewerkers worden op elk moment van de dag blootgesteld aan verschillende gezondheids- en veiligheidsrisico’s.

Daarom is het zo belangrijk om alle werkzaamheden vast te leggen, in de gaten te houden en zo snel mogelijk te schakelen wanneer er iets aan de hand is.

Capptions is ontworpen om onzekerheid weg te nemen en controle te krijgen over je EHS-processen terwijl je je medewerkers ondersteunt, ook al zijn ze op zee.

“We hadden al onze data binnen 1 maand op orde!”

Ampelmann B.V. heeft een geweldig team van medewerkers. Ze zijn ontzettend betrokken bij het garanderen van kwaliteit, veiligheid en optimale prestatie – ongeacht waar ze werken. Maar natuurlijk kan goed altijd beter. Daarom was het noodzakelijk om dagelijks frontline-data vast te leggen en deze makkelijk te kunnen delen met de back office. Het Capptions team hielp ze om een op maat gemaakte app uit te rollen die al hun data vastlegt.

“We hebben nu een app in handen die makkelijk in gebruik is en het resultaat is dat we realtime inzichten van onze operations hebben.” 

— Pascal Blom,
Ampelmann

Wat je ook bedenkt, Capptions doet het voor je 

Scale

Op afstand rapporteren

Een boordwerktuigkundige kan bijvoorbeeld een risico op een chemische lekkage melden, waardoor zowel het EHS-team als het onderhoudsteam direct op de hoogte wordt gesteld.

Clipboard-check

Succesvolle inspecties

Creëer op maat gemaakte formulieren en faciliteer bewijsmateriaal dat direct gebruikt kan worden voor inspecties, in welke vorm dan ook, inclusief foto’s en videos.

Warning-2

Managen van gevaren

Zodra een gevaar gerapporteerd is, wordt deze aan een persoon toegewezen, inclusief een indicatie van de prioriteit.

Library
Alle data op één plek

Ongevallen, incidenten, risico’s, Safety data Sheets (SDSs)... Al je data wordt opgeslagen in een beveiligde online kluis.
Chart-bar#1

Minimaliseren van risico’s

De veiligheidsmanager kan risico’s minimaliseren door metingen te analyseren, zoals de Lost-Time Incident rate en de bijna-ongevallen.

Display#1
Monitoren van compliance

Houd al je zelfgekozen KPI’s in de gaten om te zorgen dat je alle gezondheids- en veiligheidsregels naleeft.

Kijk hoe snel jouw EHS-proces kan verlopen

Save hours on design and development and launch faster.
Arrow-up